ONS VERHAAL

Nils De Belder & Tim Molkens openden na enkele maanden van voorbereiding samen Uplifting Gym in juni 2020. Het was een life-long dream van beiden om mensen samen te brengen om fitter, sterker te worden en om hun fysiek te verbeteren.

In Uplifting Gym bieden we materiaal aan van top-kwaliteit, ideaal voor elke powerlifter en bodybuilder. In onze fitness zal je toestellen en materiaal vinden van topmerken zoals Rogue, LifeFitness, Cybex en veel meer.

En dit alles aan eerlijke en transparante prijzen.

Uplifting Gym ruimte 2 met benches en cable pulldowns.
Nils De Belder

Nils De Belder

Co-Founder

Mijn naam is Nils. Ik werk als financieel adviseur in Mechelen. Ik ben de laatste jaren bezig met (power)lifting en hou ervan hierover te lezen en mijn kennis te delen. De laatste jaren heb ik een grote verzameling met topmateriaal uitgebouwd, wat we ter beschikking stellen in onze gym. Come check it out!

Tim Molkens

Tim Molkens

Co-Founder

Mijn naam is Tim. Ik werk in Brussel als Sales Strategy & Transformation manager. Ik heb al wat ervaring in Powerlifting competities, momenteel in de VGPF (verbonden aan de IPF). Mijn competitie PR’s zijn 185kg squat, 142,5kg bench en 225kg deadlift. See you soon!

 

API (aanspreekpunt integriteit) & jeugdcoördinator